Habertürk 29.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, değerlerini koruyup kollama iç güdülerinin yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar saat 13:27-16:01 arasında Ay boşlukta olacaktır. Kendinize ait değerleri koruyup kollama iç güdünüzün yüksek olduğu bugün, sizinle aynı düşünmeyen kişilerle aranızda fikir tartışmaları meydan gelebileceğinden dikkatli olmak lazımdır. İleriye yönelik planlarınızı gerçekleştirme azminiz ne kadar yoğun olsa da boşluk saatlerinde sakin olmak en doğrusudur. Çünkü bir şeyleri düzeltmeye çalışırken içinden çıkılmaz hale gelmesi mümkündür. Bu durumun iki sebebi olabilir. Birincisi şartlar pek elverişli değildir yani istediğiniz her ne ise beklemek ve sabırlı olmak lazımdır. İkincisi bağımlılıklarınız nedeniyle özgür hareket edebilmeniz zordur.

Bu iki neden yüzünden kimi zaman sabırsızlık kimi zamansa geriye çekilerek dış dünyadan uzak durmak arzunuz yoğunlaşabilir. Bir türlü anlayamadığınız ve düzeltmek için uğraşmaya çalıştığınız halde başaramadığınız sorunlarınız içsel bir öfkeli hale dönüşebilir. Saat 16:01 Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında, olayları daha net algılamanız sonucu kendinize olan güveniniz yerine geleceğinden ferahlayabilir, sabahki kararsızlık ve gerginliğinizin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Bu saatlerde problemlerinizi çözmeniz daha kolay, günün geri kalanında huzur ve dinginlik hissetmeniz mümkündür. Artık duygularınızla mantığınız aynı doğrultuda olacağından, kararlarınızı kendi bildiğiniz şekilde ifade edebilirsiniz. Genel anlamda haklılığınız çevrenizdeki insanlar tarafından kolaylıkla anlaşılabilir.

Saat 17:52 Ay-Neptün arasındaki olumlu görünüm dostluklarınız konusunda gerçekçi düşünmenizi, hatta son zamanlarda bir sorun yaşadıysanız durumu daha olgun bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Ayrıca ideallerinizin size maddi-manevi anlamda kazandıracağı getirileri kafanızın içinde belirlemenizde yardımcı olur. Bu değerlendirme sonucunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER