Habertürk 31.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (31 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, sorunlarla uğraşmaktan kaçınabileceklerini, sezgileri ile hareket edebileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 31 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (31 Mart 2011)

Sevgili Boğalar saat 00:39 Balık burcunda ilerleyecek Ay, mücadeleci ve hırslı davranmak yerine sakinlik ve güzellikten yana olmanızı sağlayıcıdır. Sosyal ilişkileriniz ve gündelik aktiviteleriniz anlamında çok enerjik bir gün olarak gözükmüyor. Duygusal konularda duyarlılık yükselebilir, kendinizle ilgili meseleleri gözlem altına alabilirsiniz. Sorunlarla uğraşmaktan kaçınabilir, sezgilerinizle hareket edebilirsiniz.

İnancınızı yükseltici bu enerjiden yararlanarak kendinizi geliştirebilir ve keşiflerde bulunarak ideallerinizi hayata geçirebilirsiniz. Beraberliğinde sorunları olanlar bugün çatışmalardan uzak kalmayı tercih edebilirler. Merhamet duygunuz sayesinde bazı durumları kendi içinizde affetmeye çalışabilirsiniz. Yaşadığınız dünyanın daha güzel olmasını dileyebilirsiniz. Ailenizle yakından ilgilenebilir, gelecekle alakalı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz.

Sevgiyle, iyi niyetlilikle ve güzel düşüncelerle el ele yürüyebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER