Habertürk 06.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, ilişkileri ile alakalı meselelerde aklı başında gözden geçirmelerde bulunmanın mümkün olacağını söylüyor.

Boğa burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar Pazar gününün ilk etkili enerjisi saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasındaki olumlu görünümün etkisi altında başlıyor. Mesleki, toplumsal, ailevi konulardaki hedeflerinizi, durumunuzu sağlıklı bir şekilde analiz etmeniz kolaylaşıyor. Ayrıca ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde aklı başında gözden geçirmelerde bulunmak mümkün hale geliyor. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında meydana gelecek olumlu görünüm, biraz önce sözünü ettiğim konular üzerindeki dayanıklılığın ve amaçlarınıza kitlenmenin işareti olarak gayet olumlu. Hedefine kitlenen bireyin altından kalkamayacağı hiçbir güçlük olmadığını anlamanızı sağlıyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler boyunca önümüzdeki hafta yapılacak işleriniz konusunda gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Saat 21:39 itibariyle Venüs-Jüpiter arasında gerçekleşecek görünüm, boşluk saatlerine denk geldiği için, kararlarınızı sağlam bir temel üzerinde inşa etmek için dikkatli olmak şarttır. Duygusal ilişkinizdeki baskılar, arzu ettiğiniz yeniliklerin önünde set oluşturuyorsa abartılı düşünmemek, bir daha gözden geçirmek faydalı olabilir.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER