Habertürk 07.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, aşk hayatları ile ilgili konularda değişim ihtiyaçlarının yoğunlaşabileceğini söylüyor.

Boğa burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)


Sevgili Boğalar, Ay-Koç burcu enerjisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. İş hayatınızla alakalı konularda aktif bir şekilde hareket etmeniz bu enerji sayesinde kolaydır. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu, etrafınızda iyi bir diyalog içinde bulunmaktır. Ayrımcılığa karşı durmalı, haksızlıklar karşısında birlikte mücadele etmeli, bencil davranmak yerine birleşimci olunmalıdır. Böyle düşündüğünüzde, diğerleriyle bütünlük oluşturmanız kolay olduğu gibi, hakkınız olanı elde etmeniz de mümkündür.

Ancak şunu belirtmem gerekiyor.Tamam belki uzlaşıya açık olacağız. Fakat yaşça büyük, otorite konumunda kişilere bugün özellikle dikkat edelim. Çünkü bizi yanıltıcı tarzda konuşmaları mümkündür. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise değişim ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Üzerinizde denetim uygulanmasına izin vermeniz mümkün değildir. Farklı ve sıradışı olan herşey dikkatinizi çekse de ayaklarınızın yere sağlam olarak basmadığını düşünüyorsanız, durup herşeyi tekrar gözden geçiriniz. Bu sizi koruyucu bir kalkandır.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER