Habertürk 08.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, aşk hayatlarında olgun düşüneceklerini ve acele kararlar vermeyeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, günümüz Ay-Başak burcu seyri ile başlıyor. Etrafınızı gözlem gücünüz bugün oldukça yüksek. Bu güç size, ayrıntılı işlerde başarı getiriyor ve ayrıca mükemmel olanı elde etmeniz yönünde destekliyor. Zihinsel yönden aktif oluşunuz ise, hızlıca işlerinizi bitirmenizde gayet olumlu bir günü vaat ediyor.

Saat 10:03 itibariyle Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşan mücadeleci görünüm, uyanık olan bireyin yanlış seçim yapmayacağını, parasına sahip çıkacağını, neye yatırım yaptığının farkında olacağını söylüyor. Ayrıca parasal konularda detaylı düşünmenin ve zeki davranmanın önemli olduğu konusunda bizi uyarıyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER