Habertürk 08.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, paylaşmaya ve ortak hareket etmeye açık olduklarını söylüyor.

Boğa burcu 08 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Boğalar, Koç burcunda ilerlemeye devam eden Ay, içten içe duygularınızı didiklemeye müsait olduğunuzu gösteriyor. Eğer biri canınızı sıkıyorsa tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevgi ihtiyacınız gayet yoğun ancak karşınızdaki kişiye güven duymuyorsanız size göstereceği ilgi pek bir anlam ifade etmeyebilir.

Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğümle olumlu bir görünüm yapmakta. Paylaşmaya ve ortak şekilde hareket etmeye açıksınız. Ancak bir şartınız var. Dürüstlük. Arkanızdan dolap çevrilmesi halinde tümüyle kendinizi dışa kapatabilirsiniz. İyi niyetliyim fakat bir yere kadar diyerek gardınızı alabilirsiniz.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, hayatın zorluklarını daha fazla üzerinizde hissedebilir, hatta çıkış yolları konusunda, sizin isteğiniz dışında bazı durumların yolunuzu kapamaya çalıştığını düşünebilirsiniz. Sanki her şey düzenlenmiş, önceden belirlenmiş gibidir. Size göre, yapılacak bir şey yok gibidir. Oysaki bu saatler arasında zihin oldukça açıktır. İleriye yönelik hedeflerinizle alakalı konuları gözden geçirmek ve iç sesinizi dinleyerek sakinleşmek mümkündür.

Saat 19:52 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay, güven duyduğunuz insanlar ve aşina olduğunuz çevre içinde hareket etmek ihtiyacınızın göstergesidir. Sizin için huzur, rahatlık, sadelik ve güven olgusu her zamanki gibi önemlidir. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron arasındaki olumlu görünüm, geleceğe yönelik ümitlerinizi yüreğinizde büyütücüdür. Bu enerji geceyi sakin bir şekilde geçirmenizi sağlar.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER