Habertürk 08.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, yanlış kişiylemi birlikteyim sorusunu, Chiron geçişi sayesinde cevaplayabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar yeni gün, dünden beri etkili olan Ay-Koç burcu seyriyle devam ediyor. Bu enerji gün boyu yüreğinizin içindeki cesareti açığa çıkararak sorunlarınızla baş edebilmenizi sağlıyor. Yani dışarıdan bir yardım istemek veya birilerinin size derman olmasını beklemek yerine, sizin bizzat kendinizle yüzleşerek zorlukların üstesinden gelmenizde destekçiniz oluyor. Ay-Koç burcu haksızlıklar mücadele ve savunma gücümüzdür. Sizler de bugün, canınızı acıtan ne varsa bunları gözden geçirerek eleyebilir, rahatlayabilirsiniz.

Günün diğer önemli enerjisi, 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek Chiron-Balık burcu seyridir. Şu anda yaşayan hiç bir canlı bir dahaki Balık burcu transitini göremeyecektir. Bu geçiş siz Boğalar açısından ne anlam ifade ediyor birlikte gözden geçirelim. Chiron astrolojik ifadesi olarak geçtiği yaşam alanına göre değer kazanır. Umutlar, gelecek beklentileri, sosyal gruplar evinizde ilerleyen Chiron öncelikle ileri adımlar atabilmenizin önünde duran engellerin ne olduğunu anlamanızı sağlayacaktır. Eğer bu engeller güvensizlik duygunuzdan veya yanlış hedefler üzerinde ısrar etmenizden kaynaklanıyorsa bunları tekrar gözden geçirerek doğru iz üzerinde ilerlemeyi öğrenirsiniz. Yanlış kişilerle mi birliktesiniz ve bu kişiler yüzünden sürekli zaman mı kaybediyorsunuz. Chiron geçişi bunları daha net bir şekilde görmenizi sağlayabilir. Akıntıya kapılmış oradan oraya sürüklendiğinizi düşünüyorsanız, kendinize sahip çıkmanızı ve ayaklarınızın üzerinde sağlam durmayı size öğretebilir. Geleceğe dönük beklentilerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için akıllı seçimlerde bulunmanız gerektiğini öğretir. Hatalarınızı kabullenmenizi ve bunları düzelterek eksiklerinizi tamamlamayı sağlar.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER