Habertürk 09.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, akıl ve hünerlerini doğru zamanda doğru insanlarla ilişkide bulunarak değerlendirmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs,-İkizler burcu seyri iki alanda çok etkili. İş hayatınızla ilgili konularda iletişim ve ilişkiler konusu ön plana gelmeye başlar. Yenilikçi görüş açısı altında hareket etmeniz halinde hem sosyal yönden güçlenebilir hem de tarafsız bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili veriler toplamak, araştırmalarda bulunmak bu dönemde ön plandadır. Çeşitli insanlarla irtibata geçerek onlarla fikirlerinizi paylaşabilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Tek bir alanda değil, birçok konuda faaliyette bulunacağınız bu süreçte hareketlilik ve aktivite son derece önemlidir. Ortaklık ilişkilerinde kimi zaman bazı tatsızlıklar yaşanması mümkün olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır. Her konuşulan konunun veya önem arzeden detayları es geçmemeli, derinlemesine düşünmeye, ele almaya çalışmalısınız.

Maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı yaşam evinizde seyrini sürdürecek Venüs, para konusunda tarafsız bir bakış açısı altında hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Venüs astrolojide sadece aşk ve sevgiyi göstermez, hayatın keyifli ve zevkli yanlarını hissetmek için gerekli olan paranın da göstergesidir. Sizin gibi hesabını bilen, yaşamı boyunca güvencesine önem veren burç mensubu için bu dönemde paranın kazanabileceği alanları mantıklı bir şekilde gözden geçirerek hareket etmek kolay olabilir. Çünkü bir boğa hiçbir zaman para konusunda duygularıyla hareket etmez, mantığını kullanarak kendi bildiği yoldan gitmek niyetindedir. İkizler burcundaki Venüs ise aklın ve muhakeme gücünün siz Boğalar için bu dönemde devrede olması demektir. Lakin dikkat edilecek durumlar da vardır. Venüs İkizlerde olduğu süreçler kişi aynı anda iki seçenek arasında karar vermek zorunda kalabilir. Acaba hangi seçenek daha fazla güvence sağlayabilir diye düşünür. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu başta da söylediğim gibi tarafsız, mantıklı ve bilgi birikiminize, tecrübenize göre hareket etmektir. Aklınızı ve hünerlerinizi doğru insanlarla, doğru zamanda görüşmeler yaparak, ilişkide bulunarak değerlendirmeniz halinde size çifte şans bile sunabilir. İnternet üzerinden bağlantılar kurarak kendinizi, yeteneklerinizi, bilgi ve tecrübelerinizi diğer insanlarla paylaşmanız yararlıdır.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER