Habertürk 09.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularında inişler çıkışlar yaşanabileceğini söylüyor.

Boğa burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar saat 09:32 olana dek Koç burcunda ilerleyecek Ay, geri planda kalmaya çalışsanız da aslında içsel anlamda tepkisel davranmaya meyilli olabileceğinizin göstergesidir. Yani bir şey canınızı sıkıyorsa sabırlı olmanız pek mümkün olmayabilir. Hatta olayı didikleyerek net bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda ise ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, hayatın zorluklarını daha fazla üzerinizde hissedebilir, hatta çıkış yolları konusunda, sizin isteğiniz dışında bazı durumların yolunuzu kapamaya çalıştığını düşünebilirsiniz. Sanki herşey düzenlenmiş, önceden belirlenmiş gibidir. Size göre, yapılacak bir şey yok gibidir. Oysaki bu saatler arasında zihin oldukça açıktır. İleriye yönelik hedeflerinizle alakalı konuları gözden geçirmek ve iç sesinizi dinleyerek sakinleşmek mümkündür.

Saat 13:24 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay, güven duyduğunuz insanlar ve aşina olduğunuz çevre içinde hareket etmek ihtiyacınızın göstergesidir. Sizin için huzur, rahatlık, sadelik ve güven olgusu her zamanki gibi önemlidir. Etrafınızdaki insanların da buna uygun davranması, en büyük arzunuzdur. Zaten isteler de, bunun tam tersi davranmalarına müsaade etmezsiniz. İçgüdüsel bir şekilde sessizlik ve doğallığı yakalayabileceğiniz ortamları kendiniz yaratabilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER