Habertürk 10.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (10 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, kaygı duydukları meseleleri, kendilerinden emin bir şekilde çözümleyebileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 10 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (10 Mart  2011)

Sevgili İkizler yeni gün olumlu enerjileriyle bizleri rahatlatmakta. İlk kuvvetli etki saat 10:42 itibariyle Ay-Güneş arasındaki ferahlatıcı görünümdür. Bu görünüm, hem duygusal anlamda hem yenilikleri uygulamaya dökmede sizleri umutlandırıcıdır. Daha önce kaygı duyduğunuz meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gizli görüşmelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir.

Faydalı etkiler saat 12:25 itibariyle sizler açısından çok daha olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Eğitim hayatında olanlar derslerinde başarı sağlarken, iş hayatında olanlar başarılı bir gün geçirebilirler. Hani derler ya, elimi nereye atsam bereketlendi diye. İşte böyle bir gün geçirmeye adaysınız. Yolculuklar bereketlendirici, yeni kurulan dostluklar heveslendirici ve girişimler umutlandırıcı olduğu için doğal olarak gün boyu kendinizi güvende hissetmeniz mümkün. Özgür bir şekilde hareket edebileceğiniz bugün, insanları kolaylıkla ikna edebilir, kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Günün güzellikleri yüreğinizi şenlendirsin. Mutluluğun yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER