Habertürk 10.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, hızlı düşünebileceklerini, hızlı kararlar alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler güne Ay-Aslan burcu seyriyle merhaba demektesiniz. İç dünyanızda herşeyi mükemmel ve kusursuz görmek ihtiyacınız özellikle ailenizle alakalı konularda ön planda olmaya devam ediyor. Yakın çevreniz, girişimleriniz, eğitim hayatınız, iletişim, haberleşme, yolculuklar gibi konularda bugün, hızlı bir şekilde hareket etmek, başarılı adımlar atmak ve bireysel olarak güçlü görünmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Kalbinizdeki arzularınız öylesine yoğundur ki, risk almaya ve yaşamı bir oyun gibi görerek öne atılmaya hazırsınızdır. -Sen başarırsın diyen iç sesinize güveniniz oldukça yüksektir.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında geçmişle alakalı bir konuda yaşadığınız olumsuz duyguları bugün kulak arkası yapabilecek güce sahipsiniz. Tutkularınız gayet güçlü olduğundan, her anın keyfini çıkarmaktan yanasınız. Hızlı düşünebilir ve hızlı kararlar verebilirsiniz. Günlük enerjiniz, duyarlılığınızın da yükselmesini sağlayacağından, birlikte olduğunuz her ortamda insanların yoğun ilgisini üzerinizde hissedebilir, elinizden geldiğince destek verebilirsiniz. Her anın kıymetini bilerek ve geçmişte olan birtakım sorunları düşünmeyerek kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER