Habertürk 11.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişki sorunları için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Mars, 16 Mayıs tarihinden itibaren Venüs tarafından güçlendirilecek. Venüs Boğa burcunda yönetici olduğu için doğal olarak Mars geçişini olumlu yönde değerlendirmek mümkün hale geliyor . Hobilerinizle ilgilenmek, sevdiğiniz aktivitelerde bulunmak ve boş zamanlarınızı değerlendirerek, üzerinizdeki sıkıntılardan kurtulmak. Ünlü sanatçılar hep böyle zamanlarda muhteşem eserler vermişlerdir. İlişkisinde sorun olmayan, mutlu çiftler açısından bu dönem, birlikte hayatın özünü yakalamalarında, geçmişin bütün izlerini beraberce silmelerinde gayet olumludur. El ele sevgilerini büyüttükleri gibi, birlikte olmanın ne denli büyük bir nimet olduğunun bilinci içinde yaşamlarını sürdürebilir, bu dönemi olumlu bir şekilde geçirebilirler. Böyle çiftler baş başa kaldıklarında, fantezilerini doyasıya paylaşabilir, dışarıdaki dünyanın keşmekeşi yerine birlikte olmanın tadını çıkarabilirler. Yani her türlü zorluk, yan yana olmaları halinde güce dönüşmektedir. Ayrıca bu süreçte birikimlerinizi yatırım anlamında kullanmak için planlar bile yapabilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem biraz daha farklı gelişebilir. Aşka aşık olmaya öylesine meyillisinizdir ki, kafanızın içinde, sizi gerçekten tüm yüreğiyle sevebilecek, anlayabilecek, canınız kadar yakın olabilecek bir kişiyi düşler ve bekleyebilirsiniz. Ancak karşınıza çıkacak kişiyi ve aşk olgusunu, mantıklı bir şekilde gözden geçirmenizde fayda var.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter kavuşumu, eğlenceli, esprili gayet özgür düşünen bir kişinin hayatınıza girmesi anlamında da destekleyici. İlişkisi devam edenler açısından da oldukça aktif bir enerji. İlişki sorunlarını da ortadan kaldırıcı bir etki. Tabii ki abartmamak kaydıyla. Saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumu, hem öğrenme hem de öğrendiğini uygulama anlamında destekleyicidir. Kişi böyle bir kavuşum altında yenilikte bulunmayı istediği alan ve konularda dış dünya ile temasa geçer ve itibarını önemser. Öyle bir adım atmak ister ki, bu adım ona zenginlik kazandırsın ve bulunduğu alanda yükselmesini sağlasın. İkna gücünüz yüksektir. Çevresindeki insanlar üzerinde etkili olmaya çalışır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus, üzerinde düşünülmeden olur olmaz heveslerin peşinden koşmamaktır. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız neyin üzerinde yol aldığınızı, karşınıza çıkabilecek yeniliğin ne kadar ciddiyet taşıdığını iyi incelemeniz lazım.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER