Habertürk 11.04.2011

İkizler burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, maddi alacak/vereceklerde hassasiyetin yükselebileceğini söylüyor ve sakin olmalarını öneriyor.

İkizler burcu 11 Nisan 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili İkizler yeni hafta Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Bu enerji, maddi kazancınızla ilgili meselelerde doğal olarak korumacı davranmanızı sağlar. Elindeki parayı çoğaltmak ve dış etkenlerin zorluklarından uzak tutmak isteyen birey sağına soluna dikkat eder ve hiç kimsenin durumunu bilmesinden hoşlanmaz.

Saat 15:05 itibariyle Ay Yengeç burcunun son derecelerinde boşluğa girerken Güneş ile ilkdördün görünümü oluşturmakta. Bu görünüm geçtiğimiz 3 Nisan tarihinden bu yana dış dünyada gerçekleştirdiğiniz işleriniz, planlarınız ve gelişmelerin geldiği son durumu görmeniz açısından önem taşır. Maddi konulardaki alacak ve verecekleriniz konusunda hassasiyet yükselir. Elde etmek istedikleri için mücadele eden birey bu mücadelenin karşılığında olumlu beklentiler içindedir. Eğer beklentileri gerçekleşmezse böyle bir etki altında gerilim yaşayabilir. Sakin olmakta fayda vardır.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte parasal konularda dikkatli hareket etmek, mümkün olduğunca ani harcamalarda bulunmamak, subjektif düşünmemek en doğrusudur. Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasındaki görünüm başkalarıyla ortaklaşa hareket etmek zorunda olduğunuz kişilerle olan ilişkinize dikkat etmeniz gerektiğini gösterir. Çünkü amacınıza giden yolda, yanlış bir tepkide bulunmanız, birilerinden destek göremediğinizde sert tavırlar göstermeniz bastığınız dalı kırmanıza neden olur. Tam tersine anlaşmaya çalışmak, durumları olgun bir şekilde ele almak en doğrusudur.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER