Habertürk 11.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, günü kendi akışı içinde değerlendirmek, dinlenmek ve sakin bir şekilde hareket etmek yararlı olacak diyor.

İkizler burcu 11 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili İkizler Cuma günümüz Güneş-Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Boğa burcunda ilerleyen Ay huzur, maddi ve manevi açıdan güvenlik, sağlamlık arayan bireyin dikkatli adımlar atmasını gerektiriyor. Kova burcunda seyrini sürdüren Güneş ise, geleceğe yönelik hedeflerin gerçekleştirilmesi için özgür olmanın önemine işaret ediyor. Ancak bu iki bakış açısı birbiriyle çeliştiği için, doğal olarak belli bir gerilimin yaşanması muhtemel görünüyor. Bu durumda yapılması gereken öncelikle geriye çekilerek sakin bir biçimde şu soruyu kendinize sormanız gerekiyor. Benim amacım nedir? İlerlemek, hedefime varmak ve sürüye boyun eğmemek ise o zaman yenilikçi düşünmek zorundayım. Böyle bir durumda rahatımın kaçmasını doğal karşılamalıyım. Yok eğer huzurlu, sakin, dingin bir yaşamı hedefliyorsam o zaman dikkatli olmak durumundayım diyebilmelidir. Yani gerilimi dindirmenin yolu, ne istediğinizi bilmenizden geçiyor. Özellikle son bir hafta içinde yaşanan gelişmeleri tekrar bir gözden geçirirseniz eminim ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde günü kendi akışı içinde değerlendirmek, dinlenmek ve sakin bir şekilde hareket etmek son derece yararlıdır. Böylece hem kendinizi üzmemiş hem de yormamış olursunuz.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER