Habertürk 12.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ideallerini hayata geçirmek adına kuvvet kazanacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler yeni gün, Başak burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, öncelikle iç dünyanızda ve eviniz sınırları içindeki düzenlemeler, yapmayı düşündüğünüz işlerle ilgili size destek veriyor. Bakım, onarım, yeni bir yere taşınma, restorasyon işleri için uygun bir gün. Ayrıca mükemmeli arayan ruhunuz, bugünkü enerjiler sayesinde sizin için neyin doğru ve neyin önemli olduğunu sezgisel olarak anlamanızı sağlayıcıdır.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu yansıma sayesinde ideallerinizi hayata geçirmek adına kuvvet kazanmaktasınız. Bu kuvvet sizi hem mesleki alanda hem geleceğinizi sağlam temeller üzerine oturtabilme hem de maddi-manevi anlamda kazanç elde edebilmeniz yönünde destek veriyor. Ancak bir koşulu var. Kendinize güvenmekten, inanmaktan vazgeçmemeli, ne istediğinizi tam olarak kafanızın içinde oturtmalısınız. Bunu yaptığınız zaman, -Hayal etmek başarmanın yarısıdır sözüne uygun şekilde ilerlemeniz mümkündür. Şimdi gelin, Mars-Boğa burcu geçişinde, geçmişin tüm tortularından arınalım ve Haziran ayına aktif bir şekilde hazırlanmış olalım.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER