Habertürk 13.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerlerine karşı yargılayıcı davranmadan anlaşma zemini oluşturmalarını tavsiye ediyor.

İkizler burcu 13 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (13 Mart  2011)

Sevgili İkizler Pazar günümüz burcunuzda ilerleyen Ay ile Balık burcunda seyrini sürdürmekte olan Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında başlıyor. Önümüzdeki hafta boyunca bu yansıma bizlerle beraber. Mesleki konularda kimi zaman sabırsızlık, kararsızlık gibi durumlar hissetmenizin en önemli nedeni, son günlerde eşiniz, partnerinizle aranızda yaşanan gerginliklerdir. Sanki aynı dili konuşmuyor gibisinizdir. Özellikle bugün bu durumu daha fazla yaşamanız mümkündür. İş yerinizde gerilim altında olabilirsiniz. Kafanızın içi oldukça karışabilir. Başkalarının ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışır, etrafınızdaki insanlarla kontak kurmakta zorlanabilirsiniz.

Oysaki asıl sorununuz bu değildir. Ama bir yerden sinirinizi çıkarmak istiyor gibisinizdir. Kimi zaman etrafınızdaki insanlara, duymak istedikleri şekilde konuşurken, duymazlıktan gelebilir, üstünüze geldiklerinde ise tepki gösterebilirsiniz. Her iş garip bir şekilde ters gidebilir veya iletişimsel açıdan anlaşılması zor bir insan haline gelebilirsiniz. Yukarıda da değindiğim gibi bunların ana nedeni ilişkiniz konusundaki aşırı duyarlılığınız, yetersizlik ve güvensizlik duygunuzdur. İçinizden bir ses çek git, herşeyden kurtul der gibidir. Fakat bu mümkün değildir. Sevgili İkizler bugün hissedilen bütün bu tersliklerin üstesinden gelebilmenin yolu, öncelikle işlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmek ve beraberliğinizdeki sorunları çözebilmek için partnerinize karşı yargılayıcı davranmadan anlaşma zemini yaratmaktır. Çünkü tam tersi durum daha fazla huzursuzluk duymanız olur ki, hiçbir işe yaramadığı gibi enerjinizi de düşürücü olabilir.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER