Habertürk 13.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, iş hayatlarında, çevrelerindeki insanlarla iyi ilişkiler kurmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 13 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler güne, uzun saatler devam edecek boşluk etkisi altında başlıyoruz. Saat 05:51-18:57 arasında sınırlarınız dahilinde veya planların çerçevesinde düşündüğünüz işlerde gecikme veya aksilikler yaşanmaması için her şeyin kontrol edilmesi yararlıdır. Yarım kalan işlerin tamamlanması, evrakların düzenlenmesi, önemli dosyaların yedeklenmesi gayet yararlıdır. Çalışan anneler için bu saatlerde ev-iş arası koşuşturma ve aksaklıklar meydana gelebilir. Ayrıca dikkatsizlik, dağınıklık gün içinde sıklıkla rastlanılan durumlar arasında yer alır. Bu saatlerde toplantı, planlama gibi işler beklemede tutulmalıdır. Çünkü minicik detaylar gözden kaçırılırsa toparlamak güç olabilir. Ev satın almak, kiralamak, kapora vermek daha sonra pişmanlık yaratıcı olabilir. En iyisi söz vermemek, başka seçenekleri değerlendirmektir. İş hayatınızla ilgili konularda ise, çevrenizdeki insanlarla iyi ilişkinizi sürdürmek, sıkıldığınız noktalar varsa daha sonra görüşmek yararlıdır.

Saat 18:57 sonrası Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sizler açısından ferahlatıcıdır. En azından ortam sakinleşir, işler yoluna koyulmaya başlanır. Arzuladıklarınızı ortaya koyabilmeniz, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz mümkündür. Sanki üzerinizden bir yük kalkmış gibidir. Akşam saatlerini hem kişisel hem de sosyal anlamda olumlu şekilde değerlendirebilirsiniz. Barışçı ve dingin ortamlarda bulunma ihtiyacınız artabilir. Günü huzur, mutluluk ve güven duygusu içinde tamamlamanız mümkün hale gelir.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER