Habertürk 14.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, karşıt görüşteki kişilerle yapılan görüşmelerde akıllı hareket etmelerini tavsiye ediyor.

İKİZLER burcu 14 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili İkizler saat 07:09 Ay-Neptün görünümü altında başlayan gün boyunca iş ilişkileri ve özel hayatımız baş planda yer alıyor. Sabah saatlerinde karşıt görüşte olan kişilerle bir takım konularda yapılacak görüşmelerde akıllı hareket etmekte fayda var. Her noktayı dikkatlice gözlemlemek iyi olacaktır.

Saat 12:54 Ay-Uranüs karşıtlığında, eşimiz veya iş ortağımızla bazı konular üzerinde görüşebiliriz. Bu görüşme heyecan verici olabilir. Hedefimize ulaşma anlamında bizi hızlandırıcı ve umutlandırıcıdır.

Saat 14:52 Ay-Chiron görünümü, her kimle nasıl bir irtibatınız olursa olsun öncelikle kendinizi geliştiren, daha fazla kazanmanızı sağlayan, içinize sinen işlere yönelmenin önemini göstermektedir. Yoksa birileri mutlu olacak, aranızdaki işbirliği bozulmayacak diye hareket ederseniz bir zaman sonra sıkılmanız mümkündür.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığında ilişki kurmak, istediklerinizi elde etmek, duygularınızı ifade etmek arzunuz yükselir. Karşınızdaki kişi farklı düşünüyormuş veya sizin isteklerinizi kabul etmezmiş diye düşünmezsiniz bile. Oysaki bir red cevabı vermeleri tatlı sert tartışmalara zemin hazırlayabilir.

Saat 23:19 Ay-Satürn görünümü, ancak konusunda deneyimli, aklı başında kişilerin sözüne saygı duyabileceğinizi gösterir. Ağır ve sakin bir haliniz vardır. İş ilişkileriniz veya genel olarak beraberliğinizle ilgili meseleler üzerinde düşünebilirsiniz.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER