Habertürk 14.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, her konuda şartlarını ve yaşamlarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, Ay Terazi burcu seyri altında cumartesi gününe başlamaktasınız. Bugün tüm burçlar olarak etrafımızla dengeli paylaşımlarda bulunmaya özen göstermemiz gayet önemli. Çünkü çatışmanın hiç kimseye bir yararı olmayacağını bilmeliyiz. Saat 06:41 itibariyle Ay-Pluto arasındaki görünüm, her şeyin en güzelini ve en değerlisini arzuladığınız için içinde bulunduğunuz koşullar veya birlikte olduğunuz insan sizin beklentilerinizin dışında ise, kendinizi huzursuz hissetmeniz normaldir.

Gün içinde Ay-Pluto zorlu görünümü altında aşk hayatınızdan iş yaşamınıza kadar, dostluk ilişkilerinden beraberliğinize kadar her mevzuda durumları, şartlarınızı ve yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz gayet faydalı. Her şeyin en güzelini ve en değerlisini arzuladığınız etrafınızla aranızda sorun çıkmasını istemiyorsunuz. Yalnız bugün bazı kişilerin kaprisli tutumları sizi çileden çıkarabilir. Sakin olmakta fayda var.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER