Habertürk 15.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, bazı şeylerin yoluna girmesi uzaksa, yaşamlarında yeni bir sayfa açmak için kararlı olmalarını öneriyor.

İKİZLER burcu 15 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, evlilik(uzun süren ciddi beraberlik), anlaşma veya anlaşmazlıklar(ilişki ve iş ortaklığı), rakipleriniz, size karşı olan tüm insanlar, sizinle işbirliği yapan insanlar, eşinizin statüsü (iş gücü), partnerinizden beklentileriniz ve arzuladığınız ilişkinin kalitesi gibi geniş bir alana yayılan konular üzerinde etkilidir. İlişkinizi ilgilendiren problemler varsa, bir araya gelerek ne yapmanız gerektiği yönünde düşünebilirsiniz. Yürümeyen bir evliliğiniz varsa, taraflar olarak anlaşmazlıkları eğer sevgi birliğiniz devam ediyorsa olgun bir şekilde konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz.

Tabii ki tek taraflı bir çaba, yeterli değildir, bu olsa olsa acı çekmekten başka bir işe yaramaz. O nedenle karşı görüşlerinizi belirli bir denge içinde oturtmaya çalışarak, birbirinizin farklılıklarını kabullenerek, evliliğiniz adına yeniden düzenlemeler yapmak en akıllıca yöntemdir. Yalnız bunları gerçekleştirirken, bir daha aynı durumların yaşanmaması adına kararlı olmalısınız. Detayları gözden geçirmeli, yüzeysel davranmamalısınız. Birbiriniz için ne ifade ettiğinizi kendinize sormalısınız. Bu enerjinin etkisi altında, bazı şeyler artık yoluna girmekten uzaksa, yaşamınıza yeni bir sayfa açabilmek için kararlı olmalısınız.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER