Habertürk 16.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, güvenliklerini sağlamak için parasal kazanım konularına daha fazla yoğunlaşabileceklerini söylüyor.

İKİZLER burcu 16 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, 16 Haziran-2 Temmuz Yengeç burcunda seyrini sürdürecek olan Merkür, parasal kazanımlarınızla ilgili konularda güvenliğinizi sağlamak üzere daha fazla yoğunlaşmanız anlamı taşıyabilir. Zihinsel olarak bu mevzularda konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak hoşunuza gidebilir. Bu paylaşımlarda eskiye dair konular daha fazla yoğunluk taşıyabilir. Size göre bütün bunlar halledilmeden kafanızın içinde yeni bir adım atmak mümkün değil gibidir. Bir İkizler için bu enerji doğal olarak durdurucu bir etki yaratabilir, duygusallaşmanız anlamına gelebilir, hatta oldukça değişken hale geldiğiniz de açıktır. Çevrenizdeki kişiler ne düşündüğünüzü bu süre içinde pek anlamasalar da hassasiyetiniz yükselmiştir. Bu enerji olayların sadece sizin kontrolünüzde olmadığını söylüyor gibidir. Bağlantı kuracağınız diğer insanların da, ne düşündüğünü ne gibi kararlar vermeye çalıştıklarını öğrenmeniz gerekmektedir.

Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün yarattığı bir diğer yansıma ise, parayla alakalı konularda ihtiyaçlarınız hakkında fazlasıyla hassaslaşmanız, güvencenizi kaybetmekten korkmanız, işlerin istediğiniz gibi gitmeyeceğine dair panik duygusu yaşamanızdır. Oysaki burada yapmanız gereken, öncelikle kendinizden emin olmak, dalgalanan düşüncelerinizi belirli bir netlik içinde kilitlemek ve öncü bir şekilde harekete geçmektir. Çünkü sizin durmanız veya kendinizden emin olmamanız demek, başkalarının gözünde kararsız bir insan haline gelmeniz anlamı taşıyabilir. Bu dönem içinde ev, aile, yakınlarınızla alakalı maddi ve manevi değerlerinize fazlasıyla sahip çıkabilir, iç dünyanızdaki güvenlik arzunuzun çıtasını yükseğe çıkarabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tarihler: 18, 19, 21 Haziran olarak öne çıkıyor. Maddi konularda temkinli hareket etmekte fayda görüyorum.

Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER