Habertürk 16.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, aşkla kendilerinden geçme arzularının yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüsün etkisi gerek hayatı ele alış şeklini, gerekse ilişki konusunda bazı gelişmelerle alakalı olarak önem arzeder. Çünkü Venüs bu tarihler arasında şöyle geriye yaslanarak dinlenme ve gözden geçirmelerde bulunmak, huzur bulmak, sakinlik içinde başınızı dinlemek arzunuzun da simgesidir. Ayrıca bazı İkizler burcu kişileri için çok daha özel bir anlamı olabilir. Çünkü Venüs gizlilik evinizde yol almakta. Bu durum gizli bir aşkı, ilişkideki tutkuları, geçmiş mevzuları veya aşkın sizin yaşamınızdaki önemini gösterebilir. Venüs bu alanda oldukça güçlüdür. Yani yaşadığınız aşk sizin açınızdan rahatlatıcı olabilir. Özellikle plotonik ve yasak aşklar gündeme gelebilir. Ancak bunların dış dünyaya yansıtılması mümkün değildir. Ancak Kimileriniz için hayatın zorluklarına katlanmanızı sağlayabilir, bazılarınız için oldukça özel ancak bir o kadar düşündürücüdür. Venüs Boğa burcunda, hayatın ve aşkın derin anlamını keşfetme arzunuzun simgesi olarak ön plana çıkıyor. Karşı cinsten kolayca etkilenmek mümkün. Fakat bu aşkın arkasında durarak radikal kararlar almaya kalkışmak kesinlikle yanlış olur. Söz gelimi evli birini beğenmek veya bir araya gelinmesinin önünde duran engelleri es geçmek sonradan pişmanlık uyandırabilir.

Venüs Boğa burcu geçişinde en etkili tarihler, 16-20-21-23 Mayıs. Bunların hepsi gayet önemli. 16 Mayıs Venüs-Neptün ve 20 Mayıs Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm aşkla kendinizden geçme arzunuzu yükseltici. Öyle bir aşkın peşindesiniz ki, hem sağlam hem güvenilir hem de tutkulu yaşanmalı. İç derinliklerinizi harekete geçirebilmeli, düş kırıklıklarınızdan sizi kurtarmalı, doyuma ulaşmanızı sağlamalı. Kısaca hayatınızda olan veya hayatınıza girecek kişi sizde güven hissi uyandırabilmeli. Kimileriniz bu enerjilerin ışığı altında gizli veya platonik bir aşka bile evet diyebilirsiniz. 21 Mayıs Venüs-Pluto arasındaki olumlu görünüm tutkuları, aşkın delice gücünü yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Onunla bütünleşmek, cinsel açıdan doyuma ulaşmak istersiniz. Aşırı tutkularınızla kimi zaman karşınızdaki kişiyi öyle sahiplenirsiniz ki, ya sizin olmalıdır veyahut hiç kimsenin. Kıskançlık gözünüzü bile döndürebilir. 23 Mayıs Venüs ve Mars kavuşumu aşkta kadın ve erkeğin bir araya gelişinin ve aşkla birbirine yönelişinin işaretidir. Tutkuyla yaşanan cinsel açıdan gayet kuvvetli bir erotizmin işareti olarak önem taşıyor. Ben bu aşkın yine gizli ancak fazlasıyla etkili şekilde yaşanabileceği kanaatindeyim.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül, aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER