Habertürk 18.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, yaşamda gerçekçi bir yön belirlemelerini, amaçlarını gerçekleştirmek için istikrarlı olmalarını öneriyor.

İkizler burcu 18 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (18 Mart  2011)

Sevgili İkizler Cuma günümüz önemli bir görünümün etkisi altında başlıyor. Saat 15:54 de Merkür ve Satürn gezegenleri arasında oluşacak karşıtlık görünümü, geleceğe yönelik amaçlarınız, hedefleriniz, dostluk ilişkileriniz, gruplarla faaliyetleriniz konusunda, sizin istekleriniz ve gereksinimlerinizi ile dış dünyadaki insanların sizden beklentileri konusuna aydınlık getirecek ve dengeyi kurabilmeniz adına etkili olacaktır. Kısaca siz ne istiyorsunuz, şartlarınız size ne sunuyor veya insanlar sizden ne bekliyor? Doğaldır ki, bu dengeyi kurmak gerilim yaratacaktır. Peki bu enerjiler altında neler yapılmalı?

Öncelikle, yaşamınız açısından gerçekçi bir yön belirlenmeli ve kesinlikle amaçlarınızı gerçekleştirmek konusunda istikrarlı olmalı, keşifte bulunduğunuz konuları hayata geçirmeli, bilgi dağarcığınızı genişletmeli ve sizinle aynı görüşte olan kişilerle bir araya gelerek ekip çalışmasında bulunulmalıdır.

Güç kazanmanız, sevgi bulmanız ve zorlukları kolaylıkla aşabilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER