Habertürk 19.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, aile konularında hayatlarında olabilecek değişiklikleri sakin ve mantıklı karşılamalarını öneriyor.

İkizler burcu 19 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (19 Mart  2011)

Sevgili İkizler 19 Mart saat 20:11 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, sorunlarımızı daha iyi görmemizi sağlayan astrolojik bir projektördür. Bu bakış açısıyla düşünürsek olumlu bir şekilde kullanmamız mümkün olur. Nasıl mı? Bu güçlü ışık altında, aksayan noktaları fark etmemiz ve düzenlememize mümkündür. Yeter ki, bunu isteyelim. Ne gibi gelişmeler yaşanır birlikte gözden geçirelim. Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (anne-baba-eş) önemi fazladır. Onların yaşamında meydana gelecek değişimler size önemli sorumluluklar yüklediği gibi, evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Bütün bunlar sizi ilk başta tedirgin edebilir hatta zorlayabilir. Fakat kesinlikle altından kalkılmayacak kadar güç değildir. Sadece sakin ve mantıklı hareket ederek yaşamınızı bu değişimlerin ışığı altında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Eğer evinizde bazı sorunlar uzun bir müddettir devam ediyorsa bu dolunayla beraber bunlar gün yüzüne çıkabilir. Yapmanız gereken karmaşık duruma el birliğiyle çözüm bulmanız, birbirinize kenetlenerek zorlukları aşmaya çalışmanız, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanızdır. Ayrıca mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden herşeyi ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle (anne, baba, eş, patron)kim olursa olsun ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, ani kararlardan gerilimli tepkilerden uzak durmaya çalışmalısınız. Şunu unutmayalım ki insan zekası, sabrı ve inancı sayesinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek bir donanıma sahiptir.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER