Habertürk 19.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, daha iyi imkanlara sahip olmak için, iş hayatı ile ilgili konularda mücadeleden kaçınmamak gerektiğini vurguluyor.

İkizler burcu 19 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, özverili çalışmanın göstergesidir. Ancak daha iyi imkanlara sahip olmak için, iş hayatınızla ilgili konularda mücadeleden kaçınmamanız gerekir. Bilirsiniz İkizler sabırsız ve kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen çabuk sonuca ulaşmak isteyen bir burçtur. Böyle bir enerji altında ise kararsızlık, kolay etkilenme, değişken ön planda olacağından, adım attığınız yeni işinizde veya devam eden mesleki pozisyonunuzda çabucak dağılma, benim burada ne işim var tarzı düşünme, başkalarından çok şey bekleme ve görmediğinde içine kapanma hatta işi terk etme gibi durumlar oluşabilir. Oysaki iş hayatı yeri geldiğinde fazlasıyla yetenekleriniz olsa dahi, susmanızı ve otorite konumunda bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde olmanızı gerektiricidir. Bazı durumlar zorlayıcı olabilir. Ancak sebat eder, hedeflerinizin bilincinde olarak ilerlemeyi kabul ederseniz her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Size düşen o parlak zekanızla gerçeklerin bilincinde olarak mantıklı düşünmektir.

Kendinizi işinize, amacınıza, projelerinize kilitlemeli, bir yandan eksikleriniz varsa bunları tamamlamalısınız. Ne kendinizi ne de çevrenizdeki kişileri yargılamadan canınızı dişinize takarak ilerlemeye çalışınız. İçgüdüsel ve pasif tavırlar göstermeyiniz. Güven duygunuzu ön planda tutunuz. İnandığınız bu yolda ilerlerken bastığınız adımların farkında olmayı unutmayınız. Balık burcundaki Güneş genel anlamda sınırları aşmak ve kendi kimliğinizi yeniden oluşturmak üzere iç dünyanıza yönelmeniz anlamı taşır. Sizin gibi iletişim yönünden etkili olan burç mensupları için bu dönem mesleki konularda kendi farklılığınızı ortaya koymak amacıyla hareket etmek anlamı taşıyabilir. Sessiz ve sakin bir şekilde çalışmak, esnek düşünmeye devam etmek, ruhsal olarak hassasiyet göstermek gibi ilginç durumlar yaşanabilir. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışmak gerekebilir. Hedefinize erişmek için hem kendi değerlerinizi önemsemeli hem de işiniz açısından daha mantıklı düşünmeye çalışmalısınız. Bu sizi hem gerilimden koruduğu gibi, inandıklarınızı diğerlerine kabul ettirmeniz yönünde daha ılımlı bir havanın esmesini sağlayabilir. Eğer mesleğiniz yaratıcılık gerektiren bir sanatsal eğilim taşıyorsa bu süreçte sadece belirli bir kesime değil, daha büyük çerçeveye hizmet etmeniz mümkündür. Bunun tam tersi tamamen maddi dünyanın gerçekleri üzerine kuruluysa o zaman da dağılmadan hedefinize kitlenmeniz yerinde olacaktır. Kendi isteklerinizi öne sürerken, karşınızdaki kişilerin de nasıl anlayabileceğini düşünerek açıklamanız gerekecektir. Bu sayede planlarınızı hayata geçirirken insanlar size daha fazla yardımcı olabilirler. Bu gerek çalışma hayatında gerekse iş arıyor bile olsanız işinize yarayabilir. Ayrıca ailenizle ve toplumsal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda da size etkinlik kazandırabilir.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER