Habertürk 02.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, fark edilmeyen yanlarının artık fark edilebileceğini söylüyor Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 02 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili İkizler burcunuz üzerinde 2 Haziran tarihinde saat 00:02 de gerçekleşecek Yeniay ve ardından 00:16 da oluşacak Parçalı Güneş Tutulması iki yıl sürecek yeni bir gelişimin işaretçisidir. Tam da size uygun bir enerji bu. Aktif, hızlı, tarafsız bir gözlemle kendinize yeni bir dünya kurmanız adına sizi itekliyor. Zaten alışıksınız bu aktif yaşama. Şimdi önünüzde, kim olduğunuzu, neler yapabileceğinizi görebileceğiniz çok önemli bir dönem başlıyor. Başlangıç anlamındaki her şey artık sizin için önemli. Kendinizin bir kez daha ama bu sefer tam manasıyla akıllı bir şekilde farkına varıyorsunuz. Dünyaya yaklaşım tarzınızla, karakterinizle, başkaları üzerinde önemli etkiler bırakabilirsiniz. Kişisel görünümünüzde bu hızlılığın tüm izlerine rastlamak mümkün. Sanki ana rahminden yeni çıkmış bir bebek gibi kendinizi hissedebilirsiniz.

Dünyada neler olup bitiyor, ben kimim sorularına cevap bulacak, hayat okyanusunda yeni kıtalar keşfedeceksiniz. Bir birey olarak başkalarından ne kadar farklı ve özel biri olduğunuzu, hayatın size getireceği yeni fırsatların kokusunu çok önceden almayı deneyimliyorsunuz. Dediğim gibi bu iki yıla yayılan bir gelişme. Acele etmeden akıllıca olan biteni süzmenizde fayda var. Ben bu tutulmayı bir ürünün yeniden ambalajlanmasına benzetiyorum. Yani siz zaten vardınız. Ancak insanlar farketmiyordu. Şimdi bu değişimle fark edilmeniz artık mümkün. Artık birileri için değil kendiniz için doğru olanı yapmayı daha fazla isteyeceksiniz. Hayatın tadını çıkarmak isteyecek, üzerinizde hiçbir şeyin denetim uygulamasına izin vermeyeceksiniz. Geçmişte kalmış, işlevini kaybetmiş her şeyi benzetme yerindeyse çöpe atarak yeniye yer açabilirsiniz.

Artık bir savaşçısınız, dilinizle, yazdıklarınızla, tavırlarınızla, fikirlerinizle dış dünyaya açılıyorsunuz. Zayıflıklarınızdan bir an evvel kurtulmalısınız. Çünkü önünüzde açılan yol, yavaş düşünenlerin, kulak arkası yapanların yolu değil. Ne kadar akıllı olursanız o kadar hızlı ilerleyebilirsiniz. Ayrıca artık durmak yok, sürekli aktif olmaya hazırlanınız. Aynı anda iki yerde olmayı, iki işle uğraşmayı bilmeniz lazım. Sizin için yavaş bir hayat tarihe karışıyor. Fırsatları değerlendirmek için önünüzde bir kapı açılıyor. Bu kapıdan girin ve iki yıl boyunca ilerleyerek o zirveye ulaşın.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER