Habertürk 02.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, duygu dünyaları ile ilgili planlarını gözden geçirmelerinde fayda olduğunu söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler yeni haftaya Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyoruz. Duygu dünyanız ve maddi güvencenizi yakından ilgilendiren konularda planlarınızı gözden geçirme ve kendinizce neler yapılması gerektiğini düşünmenizde fayda var. Bu etki altında odaklanmak gayet kolaydır. Dağılmadan her durumu net ve objektif bir şekilde ele alabilirsiniz. Ayrıca inancınızın gücü yükseleceğinden, hayatın zorlukları ve keşmekeşine rağmen yine de sapasağlam ayakta durmanın güzelliğini hissedebilirsiniz. Ayrıca günlük bu etki altında çalışmalarınızı gizlilik içinde yürütmeniz de mümkündür.

Eğer düşündüğünüz bir plan varsa, bunun üzerinde sakin ve gayet dingin bir şekilde toparlamaları yapabilir, yarın Boğa burcunda oluşacak Yeniaya hazırlanabilirsiniz. Size aşina gelen ve kalıcı olmasını istediğiniz her ne varsa, sabırlı davranmanız halinde iyi bir planlamayla altından kalkmanız kolay olur. Duygularınız bugün, güvence olgusuyla birebir alakalıdır. Sizi dışardan görenler her ne kadar neşeli, canlı, hiçbirşeyi kafasına takmayan biri olarak görseler de, bu sizin duygusal olmadığınız anlamına gelmez, tam tersine akıl vermelerinden hoşlanmadığınız için bulduğunuz bir yöntemdir.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER