Habertürk 20.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, iletişim konusunda gayet olumlu gelişmeler yaşanabileceğini söylüyor.

İKİZLER burcu 20 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 10:44 itibariyle Ay-Kuzey düğüm arasındaki olumlu yansıma ile başlıyor. Bu etki altında, kendimizi güçlü ve özgür hissedebilmemiz için, eşimiz veya iş ortağımızın bizimle alakalı konularda açık ve net bir dille konuşmasını, hareket etmesini bekleriz. Bizim hayattan beklentimiz, yeteneklerimizi başkalarıyla paylaşacağımız alanlarda sesimizi duyurmaktadır. İnsanların olumsuz düşünceleriyle bizi rahatsız etmelerini istemiyoruz. Özellikle partnerimizden beklentimiz de bu yönde. Meseleler açık bir şekilde konuşulduğunda, saman altından su yürütülmediğinde her türlü sorunun üstesinden gelebileceğimizin farkındayız.

Saat 22:01 itibariyle Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, iletişim konusunda gayet olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kardeşleriniz, yolculuklar ve yeni girişimlerde bulunma açısından etkili bu enerji, yakınlarınızla aranızdaki sorunların da çözümünde destekleyicidir. Ani bir yolculuk haberi, gayet olumlu gelişmelerin işaretçisi olabilir.

Saat 23:22-23:45 arasında boşlukta olacak Ay etkisi, kısa süre olsa dahi, güvenliğiniz konusunda dikkatli olmanızı gerektiricidir.

Yeni haftanın sizlere bol şans getirmesi ve huzurlu kılması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER