Habertürk 20.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, planlı şekilde hareket edeceklerini, beklenmedik gelişmelerden uzak durabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler güne etkili enerjilerle merhaba demekteyiz. Saat 08:34 Ay-Venüs ve ardından 10:05 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, duygusal yönden emniyet ihtiyacı duyan bireyin, beklenmeyen gelişmelerden uzak durma arzusunun simgesidir. Yani planladığı şekliyle günü geçirmek ister ve elden geldiğince dikkatli hareket etmeye çalışır.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özellikle iş sahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu yansıması ve saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu, bazı insanlarla aranızda yaşanabilecek güç mücadelesinin işareti. Sakin ve tedbirli olmakta fayda var.
Bu saatlerde cinsel arzularınız fazlasıyla güçlüdür.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, para ve güç sahibi olmak, ortak işler veya eş kanalıyla toplum içinde bir yer edinmek, cinsel açıdan yüksek dürtülerinizi doyurmak isteyebilirsiniz. Eğer kafanızın içindeki hedefleri doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER