Habertürk 20.04.2011

İkizler burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerlerinin heyecanlı ve sıcak kanlı tavırlarının onları harekete geçireceğini söylüyor.

İkizler burcu 20 Nisan 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili İkizler saat 09:50 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, ilişkinizle alakalı konularda iyi niyetli ve coşkulu alışverişin göstergesidir. Partnerinizin heyecanı ve sıcak kanlı tavırları sizi de harekete geçiricidir. Ancak aranızda sorunlar varsa bu enerji, karşı tarafın kendine yönelik düşüneceğini gösterir. Saat 10:31 de, ilişki ve mesleki konularda şartlarınız gereği başkalarına uyma zorunluluğunuz sizi rahatsız edebilir. Keşke kendi bildiğim ve hayalini kurduğum şekilde hareket edebilsem diye düşünebilirsiniz.

Saat 13:29 itibariyle dışarıdan destek görmeniz ve biraz önce sözünü ettiğim gibi kendi başınıza hızlıca ilerlemeniz mümkün hale gelebilir. Saat 23:42 itibariyle şöyle geriye yaslanıp maddi ve manevi konular üzerinde bilinçli bir gözden geçirmede bulunmak iyi olur. Burada dikkat edeceğiniz husus, eğer herhangi bir konu kafanızın içinde size güven vermiyorsa, soru işareti uyandırıyorsa mutlaka üzerinde düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER