Habertürk 21.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, popülerliklerinin yükselmesi ve aşk hayatlarının hızlanması için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor.

İKİZLER burcu 21 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Mars, Venüs gibi gerek popülerliğinizin yükselişi ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek hızlılık açısından etkileyicidir. Çevrenizle ve karşı cinsle bağlantı kurabilmeniz açısından destekleyicidir. Cana yakın, eğlendirici ve sosyal ilişkilerinize önem verdiğiniz bu seyir esnasında, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutabilirsiniz. Duygusal yönden hassasiyet taşımayan bu enerji, flört konusunda popülerliğinizi yükselticidir. Tabii ki bu her selam verdiğinizle aşk yaşayacağınız anlamına gelmez. Sadece beğenilmek, takdir edilmek ve girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek isteğinizi körükler. Bu durumda fiziksel cazibeniz de doğal olarak artacağından karşı cinsin tercih edeceği kişiler siz olabilirsiniz. İnsanlarla öyle kolay ve öylesine hızlı bir şekilde kaynaşırsınız ki, bu dönem bildik çevrenizin gittikçe genişlediğini fark edebilirsiniz.

İlişkilerde sohbet kavramı ön planda olduğundan herkesle yakından ilgilenebilir ve yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Yaşam stilinize göre bu enerjiyi ister flört ilişkileriyle, isterseniz iletişimi arttırarak partnerinizle, zihinsel uyumunuzu güçlendirmek şeklinde kullanabilirsiniz. Bu arada kimi zaman kafanız karışabilir. Aynı anda iki kişi arasında tercih yapmanız gerekebilir veya ister istemez karşılaştırmada bulunursunuz. O böyle davranıyor öbürü şöyle gibi. Benim tavsiyem ise kısa sürecek bu dönemi ilişki konusunda enine boyuna düşünerek değerlendirmenizdir. 22 ve 28 Haziran tarihlerinde dikkatli olmakta fayda var.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER