Habertürk 21.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (21 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, amaçları için insanlarla bağlantı kurabileceklerini, iletişim becerilerini ortaya koyacaklarını söylüyor.

İkizler burcu 21 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (21 Mart  2011)

Sevgili İkizler, 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, baharın çiçeklerinin dallarda tomurcuklanması misali, sizin de kendiniz adına yeni hedefler belirleyeceğiniz zamandır. Bunları gerçekleştirmek için hedeflerinizin peşinden gidebilecek gücü bu dönemde bulabilirsiniz. Koç burcu zamanları tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktivite gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilir. Böylece Mart ayının üçüncü haftasına doğru hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu dönemde projelerinizi peşinde aktif bir şekilde koşmanız mümkündür.

Enerjiniz öylesine yükselir ki, amaçlarınız için insanlarla bağlantı kurmanız, liderlik gücünüzü ve iletişim becerinizi ortaya koymanız artık daha kolaydır. Sabırsızlık görülebilir. Bunun farkında olursanız ona göre kendinizi ayarlayabilirsiniz. Direkt ve kendinizden emin davranışlarınızla bu enerjiden yararlanarak, geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal gruplarla temas edebilir, dostluk ilişkilerinizi güçlendirebilir, girişimlerde bulunabilir ve sizinle ortak amaçlarda olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Koç burcu seyri sizlere, arzu ettiğiniz girişimlerde bulunmanız adına güç ve başarı getirsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER