Habertürk 21.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, her alanda bilgi ve deneyimlerini ortaya koyacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek Güneş, insanlara olan yaklaşım tarzınızdan tutunda iş hayatınıza kadar geniş yelpaze üzerinde etkin hale gelmenizi sağlayıcıdır. Neşeli, candan ve şirin oluşunuzla son derece sempatik görünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla yakından ilgilenebilir ve durumlarını yakın takibe alabilirsiniz. Zamanınızı herkese sunmaktan hoşlanır, ilgi çekmekten zevk alabilirsiniz. Kıpır kıpır, yerinizde duramayan görüntünüzle insanlar sizin son derece hareketli bir kişi olduğunuzu düşünürler. Güneş size kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde ve doğuştan özünüzde bulunan iletişim kurma becerikliliğinizle ilgi uyandırmanızda güç kazandırır. Sizin için konuşmak, haberleşmek, yeni insanlar tanımak ve içinizdeki herşeyi paylaşmak çok kolay hale gelir. Zekanızla her işi kolaylıkla çözdüğünüzü, sizi tanıyan tanımayan herkes şahit olur. Her alanda bilginizi ve deneyimlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Haberleşme başta olmak üzere iletişimin her alanında sizi görmek mümkündür. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken en önemli tarih 22 ve 27 Mayıs. Bu iki tarihte Güneşin Neptün ve Chironla olan mücadeleci görünümlerini güce dönüştürmenin yolu, sorumlu olduğunuz alanlarda kendinizi nereye odaklamanız gerektiğini bilmeli ve asla değişkenlik, kararsızlık göstermemelisiniz. Kendinizi anlatmaktan daha çok zevk alacağınız bu sürede karşınızdaki insanları dinlemeyi bilmeli ve görüş alışverişinde bulunmalısınız. İşlerinizin yolunda gitmesi için, hedefleriniz adına girişimci olmalı, taktik becerinizi geliştirmelisiniz. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmayı ve gerektiğinde hemen adapte olmayı da bilmelisiniz.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER