Habertürk 21.04.2011

İkizler burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişkilerinde bencil düşünmemelerini, birlikte ileriye doğru adımlar atabileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 21 Nisan 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Sevgili İkizler, 21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs etkisini hem genel etkileri hem de bu ay içinde dikkat edilmesi gereken yönleriyle ele alacağım. Öncelikle Venüs Koç burcu seyir zamanları, sosyal hayatın renklenmesi ve duyguların ateşli ifadesi anlamına geliyor. Siz İkizler bu dönemde gayet net ve açık bir şekilde kendinizi ifade edebilir, talepkar davranabilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak karşı cins üzerinde ve diğer kişilerle olan ilişkinizde ön planda olmaya çalışabilirsiniz. Bu nedenle bu seyir altında oldukça girişken ve hevesli olmanız doğaldır. Bu heveslilik devam eden ilişkiniz açısından veya yeni başlayacak beraberliğiniz konusunda da sizi destekleyicidir. İlişkisi olanlar için bu enerjinin anlamı, partnerinizle olan paylaşımınızda öncelikle kendi arzularınızı ön plana alma taraflısı davranacağınızı söylemek mümkündür.

Benim tavsiyem ise, ortaklaşa hareket ederek ama ateşli doğanızı da tavırlarınızla da partnerinizi sıkıca kavramanızdır. Yani birbirinizden farklı yönlerinizin bilincinde fakat hedefleriniz konusunda aynı yolda ilerleyecek kadar mantıklı davranmak gayet yararlıdır. Bu seyir, bir çift olarak beraberce yaşamınızı sürdürürken arkadaşlık yönünüzü de iyi beslemeniz gerektiğini göstermektedir. Unutmayınız ki, gerek siz ve gerekse partneriniz aslında bir ekipsiniz. Birbirinize sırt vererek, ideallerinizi bu enerji altında gerçekleştirebilir, ileriye doğru adımlar atabilirsiniz. Burada bencil düşünmemek ve birbirinize destek vermeniz son derece önemlidir. Ben bu enerjinin ilişkinizi daha geniş bir çevrede, gayet tutkulu bir şekilde yaşamanız ve diğer insanların size baktıklarında ne kadar uygun bir çift demelerini sağlayıcı olabileceği kanaatindeyim.

Not: Venüs transitinin, Mayıs ayındaki özel görünümlerini aylık yorumunuz için hazırlamaktayım.

Aşk, ona gereksinim duyduğunuz anda yanınızda olsun. Mutluluklar dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER