Habertürk 22.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, aşk hayatları ile ilgili olarak kısa sürede hayati kararlar vermemelerini tavsiye ediyor.

İkizler burcu 22 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, saat 10:35 olana dek devam edecek etkiler altında, çevrenizdeki insanlarla olan temasınızda daha dikkatli hareket ederek huzursuzluktan uzak durabilirsiniz. Terazi burcunda ilerleyen Ay bu anlamda size yardımcıdır. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacağı için, aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda sözlerinize, tavırlarınıza lütfen dikkat ediniz. Elinizden geldiğince bu kısa sürede hayati bir karar vermeyiniz.

Saat 11:09 itibariyle Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu sayede, mesleki konulardaki hedeflerimizi yeniden belirleyebilir ve amacımız için nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tespit edebiliriz. Bu konuda var olan sıkıntılarımızın şifaya kavuşması için öncelikle kendimizle temas kurmanın önemi büyüktür. Yani illaki dışarıdan birilerinin derdimize derman olmasını beklemek yerine, biz özümüzdeki asıl gücü ortaya koyarak meseleleri kökünden halledebiliriz. Aslına bakacak olursak insan çaresiz bir varlık değildir. Ancak dış etkenler, yaşanan sıkıntılar olumsuz düşünmemize yol açarak içimizde bir barikat oluşturur. İşte bu barikat kendimizle olan temasımızı keser. İşte bugün gerçekleşecek kavuşum bu barikatın yıkılması anlamındadır.

Saat 11:29 sonrası Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında size söylenen sözlerden ziyade kendi düşüncelerinizi daha fazla önemseyebilirsiniz. İsteklerinizin mutlak kabulünden yanasınızdır. Bir şeyler umduğunuz gibi gelişmiyorsa gerginleşerek tepki gösterir, hakkınız olanı almaya çalışabilirsiniz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER