Habertürk 23.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, aşk ve iş hayatları gibi birçok konuda akıllarını başlarına alacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 11:25 itibariyle etkili olacak Venüs-Mars kavuşumu ile başlıyor. Bu oluşum aşk hayatınız, iş yaşamınız, hedefleriniz, gizli işleriniz, gözden uzak faaliyetleriniz anlamında geri planda doğru tespitlerde bulunmanız adına benzetme yerindeyse aklınızı başınıza topluyor. Şöyle davranırsam sonucu bu olur, böyle bir yol izlersem bana kazandıracağı budur şeklinde düşünmenizi sağlıyor. Sanatla alakadar olanların maddi ve manevi anlamda güçlenmelerini sağlayan çalışmalara imza atmaları mümkün gözüküyor. Ayrıca iç dünyanızdaki karamsarlığı, huzursuzluğu giderici bir yansıma olarak dikkat çektiği gibi, güvenlik konusunda ayaklarınızı sağlam bir şekilde yere basmanızı sağlıyor.

Tutkularınızı yoğunlaştırıyor, cinsel arzularınızı vurguluyor ve ilişkinizle alakalı mevzularda neler yapılmalı, neye karar verilmeli, aşk sizin için ne anlama geliyor, bağımlılıklarınız nedir bütün bunları kafanızın içinde oturtmanızda size ışık oluyor. Belki bu etki altında vereceğiniz kararlar uygulama şeklinde hemen gün yüzüne çıkmayabilir ancak sağlamlık içermesi mümkündür. Ben bu kavuşumu bir tür meditasyon olarak da görüyorum. Kişinin sağlam karar verebilmesi anlamında iç dünyasına çekilmesi ve doğru yönde ilerlemek adına her şeyi gözden geçirmesi. Bu anlamda gayet olumlu. Özetlersek paranın, gerçek ve tutarlı bir aşkın, doğru ve güzel olanın tespitinde bu enerjinin sizlere ışık olmasını, sizi üzen durumları aklı başında bir şekilde değerlendirmenizi diliyorum.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER