Habertürk 23.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, motivasyon sıkıntısı çekmemek için, içinde bulundukları şartların bilincinde olmalarını, yılmadan kararlılıkla ilerlemelerini tavsiye ediyor.

İkizler burcu 23 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars dayanıklılık gücünü azaltıcı bir enerji olarak dikkat çekicidir. Yani kendisine güvenen ve girişimci olan bazı İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Duygusal kontrol zayıfladığı için kendini ortaya koymakta zorlananlarınız olabilir. Burada dikkat edilecek husus, içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmektir. Hedefleriniz nedir? Hangi yolları izlemektesiniz, şu anki mevcut sorunlarınızın sebepleri neler olabilir veya ne yaparsanız kendinizi daha başarılı bir şekilde ifade etmeniz kolay olur. Yani içinde bulunduğunuz şartların bilincinde olmalı, yılmadan, amacınızdan şaşmadan kararlılıkla ilerlemelisiniz.

Dışarıdan hiç kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyiniz ve kendinizi zorlamadan görevlerinizi de aksatmadan yolunuzda devam ediniz. Hani bazen köprüyü geçene kadar deriz ya. Aynen öyle. Azimli olmalı, enerjinizi boşa tüketmemeli, çaresizliğinizden kimsenin yararlanmasına izin vermemelisiniz. Mars-Balık burcu seyri bazılarınız için zorlayıcı gibi dursa da, Jüpiter ikinci yönetici olarak bu seyri dispozite edeceği için aslında sbu süreci aktif bir şekilde değerlendirmeniz mümkün. Benim sizlere tavsiyem, sosyal hayatın içinde yer almanız ve kesinlikle dağılmadan, moralinizi bozmadan çevrenizi geniş tutarak hedeflerinizin peşinden gitmeniz. Kaldı ki, Jüpiter bu konuda size yardımcı. O zaman arkanızdaki gücün varlığını kabul ederseniz geçtiğimiz yıllara göre Mars-Balık burcu geçiş dönemi gayet olumlu bir şekilde değerlendireceğinizi düşünüyorum.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER