Habertürk 24.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (24 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, kendilerini huzursuz ve boşlukta hissettikleri anlarda yüreklerinin sesini dinlemelerini öneriyor.

İkizler burcu 24 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (24 Mart  2011)

Sevgili İkizler, güne Ay-Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Dışa karşı, güçlüyüm tarzında bir imaj takınabilirsiniz. Ancak bugün sizin canınızı asıl sıkan, iş veya özel hayatınızla ilgili konulardaki belirsizliktir. Çünkü siz görünen düşmanlarla savaşmanın, perde arkasında iki yüzlü hareket etmeye çalışan kişilerle uğraşmaktan daha kolay olduğunu bilirsiniz.

Fakat şu sıralar bunlarla uğraşacak pek haliniz yoktur. Sakin ve kendinizden emin bir şekilde asıl yapmanız gerekene odaklanmak daha akıllıca olacaktır. Ay Yay burcu seyri altında sezgileriniz güçlüdür. Bu sizin için koruyucu bir kalkan olabilir. Ne zaman kendinizi huzursuz ve boşlukta hissederseniz benim tavsiyem, yüreğinizin sesine şöyle bir kulak vermenizdir. Yükseleni Yay olan İkizler mensupları, bir grup kişiyle bir araya gelerek iş hayatlarını ilgilendiren bir konuda görüşmede bulunabilirler. Ne kadar yenilikçi düşünürseniz bu işte o kadar başarı olmanız mümkündür.

Keyifli, verimli, şans dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER