Habertürk 24.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişki konusunda dışarıdan gelen bir etkinin sorun yaratmasına izin vermemelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, saat 10:40 olana dek, cesaretle ilerlemenin, güvenle işlerinizi yapabilmenin yolu, ne yaptığınızın bilincinde olmanızdır. Size karşı çıkılsa da, siz dış dünya ile aranızda belli bir mesafe hissetseniz de bunları doğal karşılayınız ve rutin işlerinizi sürdürünüz. Özellikle partnerinizle irtibatınızda ılımlı yaklaşımlarda bulununuz. Bu sizi yanlış anlamalardan koruyucudur. Zaten aranızda bir sorun yoksa problem yaşamanız pek mümkün olmaz.

Saat 10:40-15:23 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu nedenle toplantılar, organize işlerde ve ilişkilerde alttan almak zorunda kalabilirsiniz. İşin mahiyeti veya çaba sarfettiğiniz konunun önemine göre düşünmek gerekebilir. Eğer bu yeni bir adım ise, boşluk bitimine kadar beklemek şarttır. Rutin işleri halletmenizde ise bir sakınca yoktur. Duygusal konularda, yani ilişkinizle ilgili meselelerde ise bu saatler arasında olabilecek tersliklerde, tam olarak anlamadan, görmeden, konuşmadan herhangi bir nedenin veya dışarıdan gelebilecek ters bir tepkinin aranızda sorun yaratmasına izin vermemeniz faydalıdır.

Saat 15:23 Ay-Balık burcu seyri başlıyor ve ardından saat 17:10 itibariyle Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Bu görünüm, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen bireyin ne kadar arzulu olduğunu gösteriyor. Bu arzu yüreğinizin içinde öylesine etkili ki, artık kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Düşlerinizdeki dünyayı istiyorsunuz. Önsezileriniz sizi yönlendiriyor. Bilinmeyen durumları, sizden gizlenenleri kolaylıkla fark edebilirsiniz.

Saat 21:52 sonrası mesleki konularda ve hayatın genelinde beklenmedik sürprizlerden uzak yaşama arzumuz yükseliyor. Diğer yandan öylesine aktif ve öylesine coşkuluyuz ki, kaybetmemek için kendimizi zorlayabiliriz. Gecenin bu vaktinde güven duygumuzu hiçbir şeyin bozmasına izin vermeden yeni bir güne pozitif anlamda merhaba demek için dinlenmeye çalışmanız yararlıdır.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER