Habertürk 25.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, arkadaşlık ilişkileri ve para konularında risk taşıyan kararlardan kaçınmalarını öneriyor.

İKİZLER burcu 25 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, saat 01:07-23:52 arasında Ay boşlukta olacağından, sizi kim zorlarsa zorlasın, üzerinize gelinse dahi elden geldiğince sakin olmaya çalışınız. Çünkü sağlıklı bir şekilde ilerlemek, birilerinin önüne geçmek veya bizi anlamalarını beklemek pek kolay değil. Duygularınızı veya düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlara fanatik bir biçimde ifade ettiğinizde sizi gergin biri olarak görebilirler.

Boşluk süresince, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde ve parasal meselelerde risk altına girebilecek kararlardan kaçınmakta fayda var. Saat 23:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ortalık durulmaya başlar. Sanatsal meraklılık, huzur ve güven arzusu ön plandadır. Sanki sabahki durumlar hiç yaşanmamış gibidir. Geriye çekilerek kendinizi dinlendirme arzunuz yükselir.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER