Habertürk 25.04.2011

İkizler burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün,gerginliğe düşmemek için onay, alkış, takdir beklemek yerine kendilerine sahip çıkmalarını öneriyor.

İkizler burcu 25 Nisan 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Sevgili İkizler, saat 04:47 itibariyle Kova burcunda ilerleyen Ay, Güneşle sondördün fazını oluşturacaklar. Bu oluşumun sizler açısından anlamı, geçmişte yaşanmış ve bugüne dek henüz kapanmamış hesapların, içsel zorlanmaların ve baskıların üstesinden gelerek kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtma arzunuzdur. Ancak bu arzunuz çevrenizde bulunan bazı kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir, sizi eleştirebilir ve haksız olduğunuzu söyleyebilirler. Görüştüğünüz bazı kişiler doğru insanlar çıkmayabilir, yanıldığınızı anlayarak üzülebilirsiniz. Bazen en yakınınızda bulunan kişiler sözleri ve tavırlarıyla sizi kırabilir, gücendirebilirler.

Hayata karşı inancınız, insana duyduğunuz saygı, merhamet bazen de kimseyle kötü olmamak için susmak zorunda kalabilirsiniz. İşte bugünkü sondördün etkisi altında gerginliğe düşmemek için dışarıdaki insanların onayını, alkışını veya sizi takdir etmelerini beklemek yerine kendinize sahip çıkmalı, ter döktüğünüz emek sarfettiğiniz konuları insanlarla paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Birileri beğenir veya beğenmez. Burada önemli olan sunmaya çalıştığınız işi ne derece doğru yaptığınızdır.

Yeni haftanın size arzu ettiğiniz güzellikleri, başarıyı ve mutluluğu getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER