Habertürk 26.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, önemli bir işe başlamayı düşünüyorlarsa enine boyuna incelemelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler gün boyu boşlukta kalacak Ay, istediğiniz biçimde çalışmanıza engel olabilir. Verimli olmak kolay değildir. Bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız veya önemli bir iş için start vermeniz gerekiyorsa her şeyi enine boyuna düşünmelisiniz. Eğer olanağınız varsa beklemede kalınız. Yine boşluk etkisi altında önceden planladığınız bir işi bir takım sebeplerle uygulamanız mümkün olmayabilir. Bütün bunları çok doğal saymalısınız.

Boşluk Balık burcunda gerçekleştiği için sanatsal konularda gayet yararlıdır. Geri planda çalışmak anlamında destekleyicidir. İlham gücünüz fazlasıyla yüksektir. Bunun dışında genel olarak söz verdiğiniz bir işi yerine getirmekte güçlük çekebilirsiniz, dalgınlık görülebilir, hesaplama hataları yapılabilir. Daha dikkatli çalışmanızda fayda vardır. Boşluk etkisi Cuma günü saat 03:36 olana kadar devam edeceğinden yukarıdaki hususlara dikkat edilmesi yararlıdır.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER