Habertürk 26.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerleri ile ilgili hayallerini, düşüncelerini ılımlı bir şekilde paylaşabileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 26 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Sevgili İkizler cumartesi gününe saat 02:17 itibariyle etkili Güneş-Pluto görünümü altında başlıyoruz. Bu olumlu yansıma hem sorumluluklarınız hem de maddi konular üzerinde ne olursa olsun ayakta durmanız gerektiğini fısıldıyor gibi. Evet belki bir çok şey son zamanlarda sizi zorluyor. Ancak biliyorsunuz ki, bütün bu yolları aşmanız gereken kişi sizsiniz. Bu enerji işte bu yönde size el uzatıyor, umutlandırıyor. Gün boyu Yay burcunda ilerleyen Ay, partnerinizin abartılı davranmamasını iyi niyetli ve pozitif bir şekilde sizi kucaklamasını istemenizi sağlıyor. Çünkü size karşı muhalif olmasının veya sizin de ona ters davranmanızın bir anlamı yok. El ele tutuşma zamanı.

Saat 19:09 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu enerji, biraz önce sözünü ettiğim el ele vermeyi sağlayıcıdır. Birbirinizle ilgili hayallerinizi, düşüncelerinizi ılımlı bir şekilde konuşarak paylaşabilirsiniz. Ancak burada partnerinizin tavrı çok önemli. Saat 20:08 de Ay-Uranüs zorlu görünümü devreye giriyor. Bu enerji, partnerinizin ileriye dönük konularda beklenmedik çıkışlarda bulunmasına neden olabilir. Özgürce fikirlerini ifade ederken kimi zaman abartılı davranabilir. Saat 20:08-21:32 arasında Ay boşlukta kalacağı için benim tavsiyem her iki tarafın da sakin ve uyumlu bir şekilde hareket etmeye çalışmasıdır. Saat 21:32 sorası Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, aktif İkizler insanları için maddi ve manevi konularda ciddi düşünmenin işareti olarak önem kazanıyor.

Keyifli ve umutlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER