Habertürk 27.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, parasal ve mesleki anlamda hırslarının yükseleceğini söylüyor.

İKİZLER burcu 27 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili İkizler yeni haftamız, saat 10:08 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron arasındaki görünümle başlıyor. Bu görünümün sizler açısından anlamı, gerek parasal ve gerekse mesleki konularda hırsınızın yükselmesi ve sorumluluklarınızın artmasıdır. Ayrıca dışarıdan gelebilecek eleştirilere karşı hassas olduğunuzun göstergesidir. Elinizden geldiğince hata yapmamaya özen gösterebilirsiniz. Bu hassasiyetin olumsuz yönde ele alınmaması gerekir. Çünkü bazen, daha başarılı olabilmek için, eksiklerimizi, yanlışlarımızı görmemiz son derece faydalıdır. Kaldı ki bu enerji, sizin hem kendiniz hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde hata yapmaktan kaçındığınızın göstergesidir.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, gayet akıllı ve aktif bir biçimde kendinizi dile getirişinizin işaretçisidir. Hedefinize uygun kişilerle görüşmelerde bulunabilir, orijinal buluşlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz kolaylaşır. Seyahat veya önemli bir değişimle ilgili konular üzerinde konuşabilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresince hareketlilik artabilir. Bir konuyu iki yönüyle birden ele alabilirsiniz. Aynı anda iki şeyi birden düşünebilir, halletmeye çalışabilirsiniz.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER