Habertürk 27.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, hedeflerini gerçekleştirme enerjilerinin yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler gün boyunca Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, sosyal hayatın içindeki birebir ilişkilerde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun göstergesidir. Geleceğiniz, planlarınız ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten hoşlanacağınız için, hedeflerinizi gerçekleştirme enerjiniz yüksektir. Gayet açık ve net biçimde, -ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz. Saat 11:19 Ay-Uranüs yan yana geliyorlar. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için sosyal ilişkilerinizi önemseyebilir, yeni kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Saat 15:31 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, yepyeni ve olumlu arkadaşlıklar kurabilir, amacınız her ne ise o konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaşam sevinciniz sizi neşelendirici ve hayata bağlayıcıdır. Girişimlerinizde beklenmedik güzel gelişmeler oluşabilir. Umudunuz artar ve hayata olumlu bir şekilde yaklaşabilirsiniz. İlişkileriniz aracılığıyla yeni bir adım atabilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER