Habertürk 28.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su İkizlere bugün, parasal konularda bundan sonrası adına yeni bir düzen kurulması için destekleyici etkilerin devrede olacağını söylüyor.

İKİZLER burcu 28 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Sevgili İkizler saat 08:19 itibariyle oluşacak Güneş-Pluto karşıtığı, parasal konularda bundan sonrası adına yeni bir düzen kurabilmeniz adına destekleyicidir. Bugüne dek maddi anlamda yaşadıklarınızı bir düşünürseniz aslında iyi niyetli bir bakış açısı altında ne kadar yanlışlar yaptığınızı, harcamalarınız konusunda dikkatli olmadığınızı hatta kimi zaman farkında bile olmadan ne kadar büyük kayıplar verdiğinizi daha net görebilirsiniz. Şimdi artık yaşam size güvenliğini eline al, paranı dikkatli kullan ve ancak durumun müsaitse bir yatırım için kollarını sıva demektedir. İşte sizler bugünkü etkiler altında bir değişim sürecinin içine girebilir ve olumlu kararlar için gerçekçi düşünebilirsiniz.

Bundan böyle kazandığınız parayı bir kenara ayırmanızı gerektiren bir değişim için start verebilirsiniz. Bu bazılarınız için geleceğinizi garanti altına alan bir ev değişimi, maddi anlamda ikinci bir gelir şansı, bankalarla alakalı borçlarınızı kapatmak adına bir girişim olabilir. Yalnız bütün bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için, artık o eski harcama şekillerine bir son vermeniz yerinde olur.

Sakin, tedbirli olabildiğince ılımlı bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER