Habertürk 29.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, para konusundaki sorunların çözümü için beklemelerini, sabırlı olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler saat 13:27-16:01 saatleri arasındaki boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Amacınız ne olursa olsun uygun bir çıkış yolu bularak, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve maddi sorunlarınıza çözüm bulmaktır. Tabi ki bir İkizler her zaman yenilikçi görüş açısı altında hareket etmek ve bulunduğu alanda tıkanıp kalmamak için ileri gitmek zorundadır. Fakat boşluk etkisi nedeniyle bunu yapmak kolay değildir.

Çünkü gerçekten iyi bir çözüm için özellikle konu para ise beklemek, sabırlı olmak gerekmektedir. Hatta bugün kendinizi göstermeye çalışsanız da, bunun size maddi ve manevi anlamda getirisi olmaz. Yalnız şu var ki, Ay-Koç burcu enerjisi altında, isteklerinizi ifade edebilme gücünüz yüksektir. Yalnız bu güç kontrollü kullanılmadığı takdirde, yer yer agresif tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Saat 16:01 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, kendinizle alakalı her konuda daha bir korumacı ve risk almaktan uzak tavırlar içine girebilirsiniz. Bu saatlerde elinizdeki herşeyi ve yüreğinizdeki duyguları, belirli bir sınır içine alarak dışarıdan gelebilecek zararlara karşı korumaya çalışabilirsiniz. Sabahki atak ve coşkulu haliniz yerine şimdi, sağlam ve emin adımlar atmak gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bu nedenle de biraz geri planda kalarak acele etmeden düşünmenizin doğru olacağına karar verebilirsiniz.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, kendiniz için bir ideal bir vizyonun kafanızın içinde oluşmasını sağlar. Bu görünüm, büyük düşünmenin, dibi boş olmayan hayallerin işaretidir. Yani sonuçta size maddi-manevi anlamda bir getirisi vardır. Böylece akşam saatlerini gayet hoş bir şekilde değerlendirebilirsiniz.


Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER