Habertürk 03.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, içlerinin rahat etmediği işleri tekrar ele alabileceklerini, eksiklerini tamamlayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay, diğer burçlara göre sizler açısından geri planda kalma, huzur bulma, güvenliğiniz konularında düşünme, biraz içe yönelerek kendinizi rahatlatma anlamında gayet olumlu görmekteyim. İnsan kimi zaman sessizlik ister, kalabalıklardan uzaklaşarak kendi başına olan biteni demlemek, süzgeçten geçirmek katıksız olana ulaşmak ister. Bundan doğal ne olabilir ki? Tabii ki aktif bir burcun mensubu olarak bu haliniz dikkatlerden kaçmaz. Ancak duyguların, düşüncelerle harmanlandığı yeniay zamanlarında insan özündeki asıl cevhere ulaşır. Yani ruhunu hisseder. Hangi konularda kendini ifade etmek hangi konularda geride kalmak isteyeceğini saptar. Bir mevzu üzerinde odaklanmayı, tutarlılık ve kararlılık içinde yol almayı keşfeder.

Yeniay enerjisi, yaşamınızı ilgilendiren her konuda gücünüzü toplamak adına önümüzdeki iki hafta boyunca kendinizi gözden geçirişiniz anlamı taşıyabilir. Bu gözden geçirişte, henüz bitmemiş veya içinizin rahat etmediği işleri tekrar ele alabilir, düzene koyabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca yeni girişimleriniz için de hazırlıklar yapabilirsiniz. Yavaş ve oldukça temkinli bir şekilde hareket etmeniz halinde, her türlü işin altından kalkabilir, problemleri sonuca bağlayabilir veya daha önceden adım attığınız konuları sağlam bir temele bağlayabilirsiniz. Duygusal konularda ise, gerçekleri daha sakin ve kontrollü bir şekilde ele alarak, içinde bulunduğunuz durumu net ve tarafsız bir şekilde düşünebilirsiniz.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER