Habertürk 04.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, özel ilişkilerinin hayatlarındaki yerini içlerinde iyice sorgulamalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 04 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiter, özellikle geri planda sizi koruyucu bir kalkandır diyebiliriz. Hani bazen son anda bir el uzanır insana. Sarıp sarmalar ve gözetir. İşte Jüpiter seyri böyle bir anlama geliyor. Zararları siz farketmeden kıl payı önlüyor. Hayatın anlamını, kendinizi ve bugüne dek yaşadıklarınızı ve şu anda geldiğiniz noktayı algılamanıza yardımcı oluyor. Ayaklarınızın sağlam olarak yere basmanız için sizi iç dünyanızın derinliklerine çekerek maddi ve manevi konular üzerinde gerçekçi manada düşünmeye sevkediyor. Fiziksel ve ruhsal manada özellikle 2012 sonrası Jüpiter burcunuzda ilerleme başladığında yapacaklarınızı şöyle kendi içinizde bir ele almanıza yardımcı oluyor. İlişki konusu özellikle önemli. Çünkü partner evinizin yöneticisi olan Jüpiter bu seyir esnasında eşinizin sağlık ve iş meselelerini bütçeniz anlamında ele alarak düşünmenizi sağlıyor. Ne kadar güvendeyiz sorusuna cevap aramanıza destek veriyor. Değerli şeylere sahip olmanız için öncelikle hayata ve kendinize ne kadar güvendiğiniz çok önemli. Cömertliğinizin sınırlarını iyi belirlemek lazımdır. Ayrıca çalışmadan çabalamadan nasılsa bir yerlerden para gelir diyerek oturmamak lazım. Ben Jüpiter Boğa burcu geçişini manevi yönüyle ele alıyorum.

Yani kişinin kendi iç dinamiklerinde hayatla olan bağlantısını sağlamlaştıran bir kuvvet olarak görüyorum. Tabii ki bu güçten yararlanmak biraz da sizin hayatı nasıl ele aldığınıza bağlı. Eğer sadece paranız olduğunda kendinizi mutlu hisseden birisiyseniz o parayı elde ettiğinizde doymanız yine mümkün değil. Yok eğer kendinizi geliştiren, azimle, inançla ilerleyen sadece kendiniz adına değil tüm dünya için güzellikler isteyen bir kişiyseniz biliniz ki, hiç ummadığınız yerlerden ilahi yardımlar görebilirsiniz. 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek Jüpiter hem yukarıda yazılanları kendi içinizde tekrar ele almanız, sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili konularda dikkatli hareket etmeniz, aşırı iyimser veya aşırı kötümserlikten uzak durmanız anlamında önem taşır. Bu devrede sırlarınızı koruyunuz, güvenmediğiniz insanlarla parasal alışverişlere girmeyiniz, ilişkinizin hayatınızdaki önemini kendi içinizde iyice sorgulayınız.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER