Habertürk 04.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (4 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, mesleki konularda düşük motivasyon nedeni ile yapamadıkları projeleri hayata geçirebileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 04 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (4 Mart  2011)

Sevgili İkizler, 4 Mart saat 22:46 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek yeniay, mesleki konularda üzerinde çalıştığınız halde motivasyonunuz düşük olduğu için bir türlü uygulayamadığınız plan ve projelerinizi hayata geçirmeniz anlamında destekleyicidir. Sadece yapmanız gereken sorumluluklarınızın bilincinde olmak. Bunu kabul ettiğiniz anda yeniay sizi kuvvetle sarıp sarmalar ve destekler. Yeniay, toplum içindeki yerinizi ve kaderinizi kendi ellerinizle şekillendirmenizi sağlayan manevi bir kuvvettir. Başarı için her şeyden önce kendinize inanmanız ve yeteneklerinize güvenmeniz lazımdır. İnsan isterse aşamayacağı güçlük, üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur. Bizleri bunaltan ve tedirgin eden en büyük sorun kendimizden şüphe duymamız ve sabırsız oluşumuzdur. İşte böyle durumlar için Yeniay zamanları bir kurtarıcı gibi yol göstericidir. Sizler de geleceğiniz adına, kendinizden şüphe etmeden güne başlayınız ve doğanın size sunacağı bu güçlü enerjiyi arkanıza alarak, hedeflerinizi gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışmaya başlayınız.

Mesleki konularda yeni bir değişimde bulunma arzusunun işareti olan Yeniay enerjisini olumlu yönde değerlendirmek için, yeteneklerinizin ve ideallerinizin bilincinde olmanız gerekir. Yani, -Ben şu yönde ilerlemek veya şu şekilde bir yaşam sürdürmek istiyorum şeklinde kararlılık göstermeniz yararlı olur. Böylece gelişmeler karşısında paniklemeden kendiniz adına en doğru kararı vermiş olursunuz. Balık burcunda gerçekleşen Yeniay manevi açıdan da destekleyici olduğundan, gerçeklerle hayaller arasındaki farkı daha net anlamanızı sağlayıcıdır. Bu farkı anlamak geleceğinizle alakalı mevzular üzerinde daha dikkatli düşünmeniz demektir. Şu anki konumunuz eğer sizin açınızdan doyurucu değilse veya sizin ideallerinize cevap vermiyorsa, önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilecek fırsatları iyice gözden geçiriniz. Eğer size uygun ve amaçlarınıza hitap ediyorsa değerlendirmekte fayda vardır. Eğer durumunuzdan memnunsanız o zaman daha da yükselmek için yeniayın size sağlayacağı manevi kuvveti yüreğinizin derinliklerinde hissetmeye çalışınız. Unutmayalım ki, inanç, başarmanın yarısıdır.

Yıldızların yaşam yolunuzu aydınlatması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER